16 thoughts on “Dănuț Epure: Vreau să readuc „Ovidius” în primele 10 universități din țară!

 1. Themis says:

  „Campul de lupta este scena unui haos constant. Castigator va fi acela care controleaza acel haos, atat al sau, cat si al dusmanilor sai. ” (Napoleon Bonaparte)

 2. universitar says:

  Pe vremea lui Danut Epure aveam parte de un management performant, salarii platite la timp, sali de curs dotate cu tot ce trebuia studentilor si profesorilor pentru a desfasura activitatea didactica, camine gasite in paragina ce erau in curs de modernizare, baza sportiva la cele mai bune standarde, norme platite, gradatii de merit acordate legal si nu dupa interese, transparenta in luarea deciziilor etc.Acum…dezastru total.Actuala conducere nu a reusit nici macar sa intretina ce a lasat Rectorul Epure in urma apoi sa faca ceva mai mult.Meritele domnului Epure se vad si in ziua de.astazi cu ochiul liber.Puteti sa laudati pe Rugina cat vreti, Epure intotdeauna ii va da lectii pensionarului pe toate domeniile.Vrem o confruntare televizata intre cei 2.Sa vedem curajul pensionarului.Sa vedem cat este de pregatit si daca ii face fata lui Danut Epure.

 3. prof.dr. says:

  Hai cu Carta la vale ca vine Legea Invatamantului si altele conexe si va dau cu oarece …in sus. Si mai terminati dracului cu discriminarile, ca numai de asta sunteti buni! Sa va faceti voua plinul si restul cadrelor didactice sa fie sclavii vostri, sa stea cu mana intinsa la discretia voastra murdara si perversa. Oricare om a ispasit o pedeapsa se intoarce in societate curat si se integreaza fara limite impuse de opinia publica sau de sefi cointeresati. Numai o instanta poate decide limitari si restrictii!!
  Sunteti mai rai decat bolsevicii si va purtati ca mosierii pe banul public, in timp ce statul va plateste sa functionati LEGAL si nu MAFIOT!!!
  Chiar nu vedeti ca nu va mai suportam, ca tacerea noastra este un protest si un mod de a va face sa atingeti limitele prin care sa fiti discreditati total? Ati reusit! Nu va imaginati deloc ca va veni ziua adevarului si aia a controlului financiar si juridic? Nu vedeti nici un pic in perspectiva ca cel care face rau, de rau are parte? Unde nu da Dumnezeu sa se intoarca dl Epure si (asa cum numai el stie ce insemna UOC)incarcat de tot ceea ce a trecut, sa isi doreasca sincer si autoritar sa refaca cumva echilibrul atat de instabil al institutiei.
  A venit momentul sa sustinem candidatura unui rector care este oarecum obligat sa relanseze UOC de acolo de unde a lasat-o!

 4. Ra says:

  „Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poți să vezi foarte departe.” Constantin Brâncuși

 5. CD OVIDIUS says:

  Domnule Rector. daca nu se intampla ceva fericit, nu veti mai avea la ce sa va intoarceti. Planul de a inchide si/sau a inlatura facultati si cadre didactice deja a inceput prin implicarea de calcule absurde impuse prin hotarari de senat.
  Eu deja imi caut alt loc de munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *