6 thoughts on “REMEMBER – PROMOVARE UOC

 1. analist says:

  Va rugam dle rector Epure, sa fiti mai bland cu noi si sa nu mai intoarceti cutitul in rana!
  Aceste episoade cu „amintiri” semnate de dvs, ne intorc in timp, atunci cand UOC insemna ceva: demnitate, competenta, coerenta manageriala, eficienta administrativa si colegialitate. Acum totul este inlocuit cu ura, haos, dispret fata de valori, nesimtire si nepasare, relatii execrabile de munca, plati amanate la nesfarsit si cate altele.
  Socul este cu atat mai mare cu cat, in mare parte, cam aceleasi personaje conduceau facultatile, ca si acum. Ori dvs v-ati inselat amarnic, ori actualul manager!
  Drumul duce spre nimic, spre descalificare, spre neputinta. Si noi, ce vina avem?
  Familii intregi lucreaza in subordonare si masluiesc norme didactice, isi fac partea si sfideaza banul public. Indivizi fara competenta punctuala stau la catedra si predau ce nu stiu. Unii vin la ore, altii nu, iar colaboratorii semneaza doar formal prezenta, caci vin de 2 sau 3 ori pe an. Nimeni nu controleaza, nimeni nu respecta studentul. Ia diploma cine vrea, cum vrea, fara frecventa si fara stiinta. Troc cu subventia statului.
  Cifra de scolarizare este singurul criteriu ce conteaza. Calitatea ??? Cui ii mai pasa de ea? Da-o dracului!
  Remember? Da! Acum insa trebuie sa uitam o realitate crunta si sa o inlocuim cu responsabilitatea si moralitatea. Daca mai stie cineva ce este asta!
  Poate ne aude cineva!

  • Am demonstrat că pot face din UOC o universitatea de top din România. Şi… culmea… în mare parte cu cei de acum… Dar nu pot spune că nu m-am înşelat. Am avut multe trădări, invidii şi s-a ajuns la înscenare. UOC VA REDEVENI CE A FOST. IAR MORALITATEA, RESPONSABILITATEA ŞI CALITATEA ACTULUI EDUCAŢIONAL VOR FI CUVINTE DEFINITORII PENTRU UOC.

 2. Cadru didactic Litere says:

  Sa ne reamintim pentru a nu mai repeta greselile trecutului si prezentului. Ce avem noi aici? Adina Ciugureanu, pe vremea lui Bavaru+Ciupina a fost 10 ani decanul Facultatii de Litere, a condus facultatea intr-un stil dictatorial. Pe guvernanta Rugina, este director IOSUD/IOD, functie echivalenta prorector. Prin manevre de culise, Ciugureanu a influentat alegerea actualului decan al Facultatii de Litere (Tamas), a directorului Scolii Doctorale pe Stiinte Umaniste (Vlad), a directorului Departamentului de Limbi si Literaturi moderne si stiintele comunicarii (Codleanu). Prin aceste persoane, Ciugureanu conduce in continuare Facultatea, Departamentul, Scoala Doctorala. In privinta scolarizarilor si transferurilor ilegale, Taralunga este mic copil pe langa Ciugureanu. De altfel, cei doi sunt prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *