SPRIJIN, ÎNCREDERE ŞI LOIALITATE

 

Astăzi, cât şi în fiecare zi, când dumneavoastră, îmi urmăriţi şi comentaţi fiecare postare, este o zi de mulţumire pe care o aduc cu drag pentru voi, cititorii mei. Urmăresc cu interes fiecare vizualizare şi comentariu constructiv pe care îl aduceţi cu gândul că poate vom reuşi să schimbăm ceva.

Vreau să vă mulţumesc, dragi prieteni şi colegi pentru felul în care vă implicaţi în special pe problemele cu care universitatea noastră se confruntă, şi vă expuneţi dorinţa de a lua parte la marea schimbare pe care eu doar împreună cu voi o vom putea face.
Iar voi mi-aţi demonstrat acest lucru. Că se poate.

Blogul meu afişează în fiecare zi tot ce este nou şi vă ţine la curent cu ce se întâmplă. Mă uit şi zămbesc, fiind mândru de faptul că niciun articol nu scapă fără să fie văzut şi vă manifestaţi interesul vis-à-vis de el.

Fiecare domeniu va fi atent analizat iar ceea ce prezintă interes pe probleme cu care ne confruntăm nu va rata expunerea pe blogul meu, pentru ca dumneavoastră să fiţi la curent cu tot ce este nou şi merită atenţie.

În mare parte, dumneavoastră manifestaţi un interes aparte pe articolele ce prezintă problemele din Universitatea „Ovidius”, analizând atent fiecare ştire şi comentând inteligent. Este o onoare să văd că în fiecare zi există interes pentru tot ceea ce postez, indiferent de domeniu.

Nu voi putea să vă mulţumesc îndeajuns pentru sprijinul pe care dumneavoastră, prietenii şi colegii mei, mi-l acordaţi în fiecare zi necondiţionat.

Aşa că… dragi colegi, prieteni şi apropiaţi ţin să vă spun că mă voi lupta la fel de mult şi cu plăcere în fiecare zi ce va urma, pentru a readuce Universitatea „Ovidius” acolo unde merită, adică în topul universităţilor din România.

Dar… importante sunt tot ceea ce deja facem ÎMPREUNĂ.

Interesul pe care îl manifestaţi în fiecare zi pentru tot ceea ce postez, mă face să trec peste fiecare clipă grea pentru a dovedi că se poate.

ÎMPREUNĂ vom reuşi să facem lucruri măreţe, şi să arătăm că se poate.

Iată topul celor mai comentate articole de pe acest blog.

Faptul că vă implicaţi… spune multe…

1. INCOMPETENŢĂ ŞI TEROARE LA UOC – 58 comentarii

INCOMPETENŢĂ ŞI TEROARE LA UOC

2. NEREGULILE CONTINUĂ LA UOC. RUGINĂ: „GARANTEZ PENTRU ASTA” – 46 comentarii

NEREGULILE CONTINUĂ LA UOC. RUGINĂ: „GARANTEZ PENTRU ASTA”

3. TEROAREA, AMENINŢĂRILE ŞI ANTI-MANAGEMENTUL DIN UOC – 43 comentarii http://www.danepure.com/index.php/2017/07/24/teroarea-amenintarile-si-anti-managementul-din-uoc/

4. NOUĂ NE PASĂ (VI): ADMITEREA LA UOC – BĂTAIE DE JOC – 36 comentarii http://www.danepure.com/index.php/2017/07/31/noua-ne-pasa-vi-admiterea-la-uoc-bataie-de-joc/

5. NOUĂ NE PASĂ (I): „SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ RECTORULUI, PROF.DR. SORIN RUGINĂ” – 35 comentarii

NOUĂ NE PASĂ (I): „SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ RECTORULUI, PROF.DR. SORIN RUGINĂ”

6. „TURNAȚI, BĂIEȚI, ORICE, NUMAI TURNAȚI!” – 34 comentarii

„TURNAȚI, BĂIEȚI, ORICE, NUMAI TURNAȚI!”

7. SALARII ŞI… SALARII LA UOC – 34 comentarii

SALARII ŞI… SALARII LA UOC

8. „Nu Importa” SAU DESPRE LAŞITATEA COMENTARIILOR SUB ANONIMAT – 32 comentarii

„Nu Importa” SAU DESPRE LAŞITATEA COMENTARIILOR SUB ANONIMAT

9. Dan Epure se întoarce: „Candidez la funcția de rector al Universității Ovidius!” – 31 comentarii

Dan Epure se întoarce: „Candidez la funcția de rector al Universității Ovidius!”

10. DISPARIŢIE FĂRĂ… VORBE LA UOC – 28 comentarii

DISPARIŢIE FĂRĂ… VORBE LA UOC

 

Vă mulţumesc pentru sprijin, încredere şi loialitate!

Doamne Ajută!

Cu drag,

Dan E.

4 thoughts on “SPRIJIN, ÎNCREDERE ŞI LOIALITATE

  1. Vă sprijinim domnule Rector, pentru că meritați. Ne bucură faptul că de la o zi la alta crește numărul susținătorilor. Cei care au suferit alături de dv.sunt optimiști. Sperăm sa fie bine cât mai repede.

  2. Themis says:

    „Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul” (Henry David Thoreau)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *