PE DRUMUL CEL BUN

Dragii mei, după cum v-am obișnuit deja, pe blog duminica este o zi de reflecție… de gânduri libere… de bilanț am putea spune dar și de mulțumiri…

Iar duminica aceasta am cui să îi mulțumesc și mai ales de ce să mulțumesc.

Din nou… vă mulțumesc – VOUĂ – celor care citiți acest blog, celor care intrați și postați comentarii sau reflecții.

În măsura timpului, am încercat să răspund personal tuturor comentariilor și opiniilor, deoarece consider că toate sunt deosebit de importante, iar respectul pentru opiniile celorlalți mi-a ghidat întreaga activitate.

Deşi contestat uneori (dar despre acest aspect voi vorbi altă dată), BLOGUL ESTE CITIT.

Conform trafic.ro vizitele dumnevoastră au făcut ca în luna octombrie blogul acesta să fie pe locul 21 la vizionări, înaintea blogurilor unor persoane cu mult mai multă expunere mediatică, precum Șerban Huidu sau Simona Gherghe.

Iar ultima săptămână a lunii ne-a adus foarte aproape de Top Ten, în perioada 23 – 29 octombrie blogul meu fiind pe locul 11 în funcție de vizitatorii unici…
Toate aceste cifre sunt dovada că mă aflu pe drumul cel bun și, mai ales, că tot mai mulți dintre dumneavoastră decideți să vă alăturați mie în această încercare de a readuce UOC acolo unde a mai fost și poate chiar mai sus.

Eu nu am uitat că în 2012 am promis că o să ajungem „Împreună în A”… și sunt convins că alături de voi, ÎMPREUNĂ vom reuși să facem acest lucru.

Dacă am reușit, în puțin peste un an de zile, să aduc singur acest blog printre primele bloguri personale din România vă dați seama ce putem face împreună pentru UOC?

Sunteți conștienți de forța noastră?

Posted in Fără categorie

2 thoughts on “PE DRUMUL CEL BUN

 1. Cântărețul de serviciu says:

  E dezolant să întâlnesti cadre didactice cu priviri amorțite, care articulează cu greutate 2-3 fraze banale despre anotimp, sănătate, copii, cataifuri și baclavale. Nimic despre comunitatea în care-și desfășoară activitatea. Frica de a nu fi văzuți discutând, pe alei, pe culoare, de a nu fi chemați la raport îi determină să aibă un comportament malign. EI nu știu, nu au văzut, nu-i interesează. Acesta să fie spiritul academic?
  Aceleați priviri amorțite revin la viață în birouri luxoase sau în separeuri dedicate. Mai ales în separeuri. Se discută, calm, așezat, sobru. Pe fundal se manifestă live cântăreții de serviciu. Ei sunt artiștii de încredere de la Arte. Acolo se pun la cale strategii, acolo se decid sentințe pentru rebeli, acolo se măresc artificial indemnizațiile, acolo se stabilesc licitații dubioase. Acolo se manifestă în toată plenitudinea sa spiritul antimanagement, antiuniversitar. Nici un cuvînt despre toaletele care se curăță cu apă și o mătură ieșită demult la pensie. Nimic despre refuzul studenților de a mai participa la cursuri. Student și profesor știu că dacă ai intrat, trebuie să ieși cu o diplomă. Altfel nu dă bine la minister.
  Spre sfârșitul anului universitatr la aceste întâlniri participă și șefii de birouri. Mai ales cei care încasează pe lună de trei-patru ori salariul unui lector. Atunci li se repartizează subalternilor temele lucrărilor de licență. Să mai mănânce și gura lor ceva. Să nu stea degeaba. Nu e mult, cam 1500 de lei. Să fie primit.
  Nici un cuvânt despre refuzul studenților de la Pedagogie muzicală de a mai intra în spațiile dedicate și insalubre de la subsol, unde tempoul este dat de picăturile lichidului urât mirositor scurs din conducte. Curată infecție. Așa și trebuie să fie. Dacă tot avem un rector specializat în infecțioase….
  La ședințele CA se numără pânzele de păianjeni. La ședințele de Senat se respiră sacadat. În același ritm cu Președintele.
  Presa mai scrie din când în când ceva. Unele chestii semnalate în cotidienele locale, par grave. Dar ca un făcut, Parchetul pare interesat acum de jocul zglobiu al luminițelor din lampioane, nu de presupuse fapte de corupție.
  Mai există Blogul lui Dan Epure. Ca un fel de Zid al plîngerii. Cine vrea, poate să dea cu capul. Atenție! E din piatră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *