ŞTIRE: UOC NU… FUNCŢIONEAZĂ

Şi pentru că tot am avut ieri un material în care am sesizat problemele cu care se confruntă studenţii în Universitatea „Ovidius”… azi am primit multe mesaje cu privire la faptul că…. IAR SITE-UL UOC NU FUNCŢIONEAZĂ.

Cum este posibil aşa ceva?

Conducerea UOC este conştientă că aceşti copii plătesc taxe?

Că EI au ce să… “conducă” doar pentru că studenţii au ales încă să vină la “Ovidius”?

Crede conducerea că va putea ameninţa studenţii la nesfârşit?

 

10 thoughts on “ŞTIRE: UOC NU… FUNCŢIONEAZĂ

  1. "..." says:

    Poate au de „aranjat” niste discrepante, si duminica este o zi in care se „munceste” la UOC. Cel putin asa afirma domnul decan Skolka. Se pare ca intr-adevar asa e cum zice dmonul decan. Se „munceste”.

  2. Gabi says:

    Skolka munceste la greu…! Intoarce capul intr-o parte, sa nu îi deranjeze pe hoți! Vezi cazul Țarălungă. Skolka îi ținea de 6! Adică le ținea de 6, lui Gârțu și lui Țarălungă.

  3. Bobel says:

    Sa traiti Don Ruginel, raportez ca am oprit site-ul universitatii pentru ca lipsea H.C.A. nr 449 (s-a prins lumea de smecheriile noastre, ca de la H.C.A. 448 am trecut la H.C.A. 450 http://univ-ovidius.ro/images/-docs/decizii/ca/100.HCA%20_2017.05.03_408-458.pdf) si cand sa-l pornesc, mare surpriza – a venit Gabel pe la mine, sa dezbatem una alta si am tot dezbatut de-am uitat de site. Dezbatere in toata regula, cat sa nu prinda de veste ai mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *