Renumerație mică …după excedent, coane Sorine!

 

Sunt unii decani în Universitatea Ovidius cărora le place să trimită mesaje kilometrice colegilor în speranța că prin acestea vor reuși să îi convingă că în mandatul actualei conduceri a UOC curge lapte și miere…că situația este atât de roz-bombon încât mai au puțin și dau în diabet de atâta dulce…Am văzut într-o postare anterioară că acesta este cazul lui Skolka de la Naturale, dar iată că nu este singurul, reccent și Boskoff, decanul de la Matematică, a trimis un mesaj de acest fel colegilor, mesaj pe care îl redăm în continuare alături de câteva comentarii (cu caracter italic este textul mesajului, iar comentariile sunt cu litere normale)

 

Subject:  INFORMARE POSTARE PROCEDURI EVALUARE PERIODICĂ

Stimati Colegi,

Am cateva anunturi de facut referitoarea la activitatea noastra in universitate.

 1. Exista multe regulamente noi si proceduri de aplicare, toate postate pe site-ul universitatii.

Colegii de la matematică sunt trimiși să consulte site-ul UOC care mai mult nu funcționează în ultima perioadă, după cum am subliniat și în materiale precedente. Aceste „căderi” ale site-ului mi-au fost semnalate de mai mulți colegi și studenți, unii întrebându-se dacă nu cumva întreruperile sunt strategice, mai ales că unele facultăți nu au actualizate pe site informații fundamentale precum orarele, sălile de curs etc.

Printre ele mentionez regulamentul privind activitatea studentilor si regulamentul privind evaluarea periodica pentru cadre didactice si cadre didactice auxiliare. V-am atasat adresa Dacis in care gasiti informatii despre evaluarea periodica. Din adresa se intelege ca incepand cu luna noiembrie se incepe aceasta activitate de care raspund eu, Prodecanul si mai ales Directorul de Departament.

 

 1. In acest context am facut verificari privind prezenta la ore si gradul de satisfactie al studentilor.

Mai mulți dintre dumneavoastră mi-au semnalat că mai nou există o politică de urmărire sau verificare după cum se exprimă Boskoff a cadrelor didactice în ceea ce privește prezența la ore. Interesant ar fi de știut dacă aceste verificări sunt generale sau vizează doar anumite cadre didactice „incomode”…nu de alta dar abundă mesajele și sesizările privind lipsa de la ore a unora dintre profesori, mai ales cei cu funcții de conducere…oare Boskoff a verificat și prezența la ore a lui Alex Bobe?

 Modulo cateva chestiuni de tipul scrie prea mic, vorbeste prea repede, sunt incantat sa va spun ca studentii sunt mai mult decat satisfacuti de calitatea orelor si de modul in care sunt tratati de cadrele didactice. Asta avand in vedere ca unii vin dupa ce au mai frecventat institutii de invatamant superior si pot sa compare ce se intampla aici cu ce se intampla acolo. Inclusiv pe facebook exista comentarii favorabile despre noi. De altfel, acum cand informatia se transmite atat de usor ar fi o mare greseala sa nu ne pastram acest comportament care ne face cinste.

Sunt sigur că satisfacția studenților se datorează calităților colegilor de la matematică și nu managementului lui Boskoff după cum lasă să înțeleagă în acest mesaj. Sunt convins că majoritatea colegilor care sunt prezenți mereu la ore și realizează activități educaționale de calitate sunt cei care NU fac parte dintre potentații și aristocrații UOC, dintre cei care iau niște salarii de mizerie în comparație cu clica, dar care își fac meseria cu pasiune și dăruire. Din nou mă întreb dacă părerea pozitivă a studenților se referă la toate cadrele didactice, deoarece sunt foarte multe mesaje, atât în spațiul public, cât și primite de mine în privat, în care studenții se plâng de modul în care sunt tratați de unii profesori și de calitatea orelor făcute din an în paște de aceștia…

 

 1. Activitatea care i-a impresionat pozitiv cel mai mult pe studentii nostri de anul I a fost cea desfasurata de echipa proiectului Rose. Vreau sa ii multumesc Vivianei pentru exceptionala idee de a aplica pentru castigarea acestui proiect. Le multumesc tuturor celor care au facut ore de pregatire cu studentii. Prezenta aceasta mai buna la ore se datoreaza in primul rand faptului ca studentii inteleg mai bine cursurile iar asta se datoreaza faptului ca prin programul Rose li s-a facut o actualizare a cunostintelor.

 

 1. Pe 14 decembrie vom primi cei 10% corespunzator aplicarii Legii 85. Banii provin din economiile realizate de universitate de-a lungul timpului, in acest moment existand un excedent de peste 6 milioane de euro.(sublinierea noastră). Nu toate universitatile isi permit sa vireze bani pe legea 85, unele avand mari probleme financiare, fiind chiar in pragul falimentului. Pentru a putea primi acesti bani din fonduri proprii exista o hotarare de guvern.

Boskoff ne dă cea mai bună veste din ultima perioadă, aceea că UOC are un excedent de 6 milioane de euro!!! din economiile realizate de-a lungul timpului…adică din economiile făcute prin tăierea căldurii în spațiile de învățământ care au fost adevărate congelatoare, prin lipsa apei calde și a condițiilor minime din cămine, prin încărcarea la maxim a normelor didactice, prin plata infimă a orelor prestate în regim de plata cu ora și prin toate sacrifciile pe care cadrele didactice și studenții le-au trăit până acum.

Să înțelegem că cei care vorbesc de falimentul UOC se înșeală și că de acum încolo totul va fi „super” la Ovidius! Boskoff, ca decan, este membru în Consiliul de Administrație și are legături strânse cu conducerea UOC din care face parte și un membru al facultății sale, este vorba de Bobe, deci ar trebui să vorbească în cunoștință de cauză. Data viitoare când se va mai încerca impunerea unor aberații sub pretextul că „nu sunt bani” ar trebui să arătăm conducerii mesajul acesta și să întrebăm CINE MINTE? Rugină și toată conducera (care spun că situația e dramatică și trebuie să înțelegem și să facem sacrificii) sau Boskoff (care spune că sunt 6 milioane de euro)?

O altă întrebare ar fi aceea că dacă UOC are atâția bani acum, va crește cuantumul plății cu ora? sau vor fi alte măsuri compensatorii pentru anii în care plata aceasta a fost de mizerie, normele erau încărcate la maxim, iar multe activități au fost trecute în manșetă pentru a nu mai fi plătite (de exemplu practica, comisiile de licență și dizertații etc). Nu de alta, dar în „era Epure” în care UOC avea un excedent de „doar” 2 milioane de euro toate aceste activități erau plătite la justa lor valoare…

Sumele acesta sunt dreptul legal al cadrelor didactice și nu sunt rezultatul managementului „sublim, dar inexistent” al actualei conduceri a UOC, așa cum ne lasă să înțelegem Boskoff în mesaj…

 

 1. A incepul activitatea Centrului de Excelenta in Matematica. Mai multi colegi sustin ore sambata la clasele a XI-a si a XII-a. Pregatirea acestor studenti are loc la noi in facultate. Mai multi colegi desfasoara ore de pregatire cu olimpicii si la alte clase. Este un bun prilej sa continuam buna colaborare cu ISJ si SSMR filiala Constanta. In acest context, aproape 200 de elevi si parinti au fost prezenti la premierea rezultatelor Centrului de Excelenta in Aula B.
 2. A doua conferinta de matematica Romano-Turca a avut loc la Istanbul, mai multi colegi fiind prezenti acolo sa sustina lucrari, mentinand pozitia de initiatori si continuatori ai acestei colaborari la care este parte si Institul de Matematica al Academiei Romane. Ii multumesc lui Denis pentru toate aspectele privind organizarea acestui frumos eveniment. Practic, doar din Septembrie pana acum, aceasta este a treia conferinta de matematica si informatica la care suntem organizatori si participanti.

 Va multumesc pentru toate aceste lucruri!

Prof.univ.dr.Wladimir-Georges Boskoff

Sunt foarte curios cât s-a implicat Boskoff în desfășurarea acestor activități pe care pare să le asume, care sunt de fapt rezultatul muncii colegilor de la matematică.

 

 

 

62 thoughts on “Renumerație mică …după excedent, coane Sorine!

 1. Coleg says:

  Boskoff detaliaza ziua ce viseaza noaptea.Nu este de mirare ca mai abereaza si acest pamflet pe langa toata echipa Ruginitului.Excedent de peste 6 milioane de euro?Pai daca spusele savantului de Boskoff erau adevarate doar nu toti angajatii UOC erau tampiti sa se planga ca mor de foame.Cu aceste milioane imaginare domnule savant, s-ar fi realizat multe investitii in UOC, am fi avut caldura, salarii la timp, gradatii de merit pe bune, etc.Dar la cat de bun manager este Boskoff, incurca zerourile intre ele.

 2. C.D. says:

  Este mai rau ca pe vremea comunismului cand ,,minteau poporul cu televizorul” si lumea lua paine pe cartela.Rugina si-a pus acolitii sa perfuzeze universitatea cu minciuni, sa creeeze o imagine buna.Acestea toate ca lumea sa nu mai observe urmatoarele licitatii trucate, achizitii fara rost, firme de casa si impartirea banilor intre membrii clanului.Wladimir e timpul sa te retragi.Lumea nu mai haleste minciunile tale bolnave si nici ale batranului.De mult se vorbeste in randurile academice ca va urma revolutia universitara.cadrele didactice batjocorite sunt gata sa spuna STOP.Acest moment este mai aproape decat crezi tu si bolnavii tai.

 3. Plagiatorul BW says:

  Wladimir Boskoff este acela despre care Alex Bobe ne povestea tot timpul ca incerca sa va copieze stilul, fumand trabuce ,,mai slabe ce-i drept sefu din alea de cirese la 5 lei, nu ca dvs. Cohiba” citandu-l pe Bobe.Se facea de cacao ca mirosea tot biroul lui a cirese de ziceau colegii ca si-a schimbat parfumul.Se da cu cherry.Probabil acum domnule Rector, Boskoff si Bobe stau la aceeasi masa si miros amandoi a cacao.Mari caractere de oameni.Abia asteptam sa ajungeti inapoi la Univ sa ne scapati de plagiatori de stiluri si carti!

 4. Boskoff says:

  In 2012 se spunea despre Boskoff ca se inchidea in birou pana seara tarziu si se certa singur pe comment-uri.Omul sta prost cu materia cenusie.Are impresia ca este mare si tare dar ii tremura chilotii cand aude de dumneavoastra.In curand poate il vedem si cu pampers.Este tot acela care si in prezent sta si da comentarii cand apare vreun articol despre dumneavoastra.In loc sa vad ca nici la jumatate din numarul de studenti de pe vremea dvs. care erau inscrisi la matematica nu a ajuns, el sta si scrie de nebun.Votam DANUT EPURE RECTOR!

 5. coleg says:

  Daca lucrurile sunt bune si banii curg in rauri de 6 milioane de EU, DE CE NU IESE ORDONATORUL DE CREDITE CU UN COMUNICAT DE PRESA????
  Si daca nu e asa, cine plateste pentru dezinformarea asta oficiala?In afara de amenintari rudimentare, mai stiti si altceva?
  Mai stiti ca aceasta universitate nu sunteti voi, cei cu butoanele pe genunchi, ci masa de studenti si cadre didactice, perdonal tehnic si auxiliar?
  Mai stiti ca minciunile voastre sunt deja inutile, pentru ca lumea stie adevarul?

 6. Conf.UOC says:

  MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI! De când exista actuala conducere a UOC, asistam la tot soiul de manipulari ieftine! Pai daca exista aceste excedent, de ce oare a fost stabilita suma de 30 de lei la plata cu ora pentru toate facultatile? De ce nu exista caldura in salile de curs, iarna? De ce salile de curs arata jalnic, dar si exteriorul Universitatii? Culmea este ca domnul Bobe a inceput sa-si faca campanie si se vede urmatorul Rector, fiind sustinut de nulitatile numite, Gartu, Maftei, Boskoff, si altii, tocmai pentru a continua aceasta stare de ineficienta, dar si de minciuni ordinare, existente in cadrul UOC.
  De asemenea, mai pot aminti despre evenimentul organizat sambata cu Honoris Causa ai UOC. Doamne, a fost cred ca cel mai pdenibil eveniment pe care l-a organizat Universitatea de când s-a infiintat, sa nu mai spunem despre asa zisa cina festiva de sambata seara.
  Dragi colegi, va rog din suflet sa va treziti si sa nu mai acceptati aceasta situatie deoarece, UOC se distruge pe zi ce trece cu acesti nemernici in frunte!

 7. UOC says:

  Cat de disperati sunt sa vina cu asemenea minciuni? De presa se feresc astia ca de dracu, cum sa afirme asa ceva public? Se vor pune intrebari incomode, se vor cere explicatii dovezi- se va descoperi imbecilitatea afirmatiei decanului Boskoff. Nu mai bine strecoara subtil vestea intr-un mail cu diverse? De ce sa facem tam- tam ca avem bani, cand alte universitati o duc rau, fiind chiar in pragul falimentului. Oare cine ar putea fi in asemenea situatie? Poate ii ajuta Rugina „sa puna punct…”

 8. unul, altul says:

  Ne poate spune cineva ce cauta cat e ziua de lunga, taietoarea de frunze la caini(cica protectoarea muncii!!)in biroul SRL Vitcu si asociatii(fosta facultate de arte), fost decanat….??? S-au gasit rude, parteneri de afaceri, economie de spatii la tehnic cumulat cu administratia, pun la cale, beau cafele si isi dau in bobi??Cum.isi justifica aceasta dna salariul? Nu era mai bine sa anulati.postul ei? Ca ar fi crescut cele 6 bilioane de catralioane de excedente si ne protejam singuri impotriva muncii? Mama ei de viata!

 9. Un cadru didactic curios says:

  Domnul Boskoff ar putea trimite presei un e-mail în care să dea detalii despre o anume doamnă Petcov specialistă în subtile mișcări financiare? De asemenea domnul Boskoff ar putea detalia parcursul studențesc al domnișoarei Petcov, care a studiat fulgerător și concomitent matematicile și artele? Apropo de Arte: tocmai s-a consumat actul I al exmatriculărilor. N-avem nici o îndoială că domnișoara Petcov a avut o frecvență exemplară la cursurile Decanei Vitcu mai ales. Mama Vitcu și mama Petcov au avut grijă să-i asigure supertalentatei domnișoare Petcov un UMS și o licență impecabile. Ai intrare la Petcov, ai intrare la fonduri. Altfel nu se explică prezența unui uriaș banner aflat la intrarea în aripa clădirii în care se află Rectoratul autoexilat, banner spânzurat acolo special pentru încântarea și bucuria luminii ochilor lui Rugină care nu poate trăi fără două cârji: Petcov și Vitcu. Să fi contribuit și mama Petcov la acel excedent fabulos de 6 milioane?

 10. Votant says:

  Pana cand Dan Epure nu se va intoarce la Universitate, neregulile vor continua sa curga.Din aceasta cauza a avut parte si de acea facatura.Mafiotii de acum l-au executat tocmai pentru faptul ca pusese stop abuzurilor si neregulilor.Cutia Pandorei fusese deschisa dar nu a fost lasat sa faca treaba.Din fericire acum lumea a aflat adevarul.Votam DANUT EPURE RECTOR!

 11. Boskoff Wladimir says:

  Boskoff este stat in stat.Isi protejeaza partenerii de infractiuni si nimic mai mult..Nu are frica de nimic., isi bate joc pe fata si ameninta fara nicio teama de consecinte. Cat e tata Rugina in spatele lui si sefu Bobita, merge treaba ca pe roate.Bobe e mana in mana cu Boskoff si il sustine in toate magariile pe care le face la Facultatea de Matematica.Miroase si a bautura libidinosul de Boskoff.

 12. Math says:

  Lingaul de Boskoff umbla ca un catel dupa Rectorul Epure in 2012 sa isi negocieze functia de prorector.Atunci criticati dur actuala conducere domnule Boskoff si acum sunt buni?Nu aveti scrupule, stati la masa cu mafiotii si va comportati ca un mafiot.Colegul de mai sus are dreptate, amenintati lumea prin curtea UOC, inclusiv pe angajatii Tesa cu un limbaj de interlop.Va dati destept desi toti colegii dumneavoastra va recunosc ca fiind inca unul dintre incompetentii lui Rugina.De acea nu ati avut vreo sansa in 2012 si nu veti avea nici acum.Afara cu lingaii.

 13. Mate-Info says:

  Cu un tupeism iesit din comun si cu permisiunea lui Rugina, acest Wladimir Boskoff incalca orice forma de bun-simt si orice lege.Nu este necunoscut nici Prorectorilor acest lucru, dar si acestora le convine situatia.Sa nu uitam ca facultatea de mate-info, sta bine numai din cauza specializarii Informatica.Acea specializare din cauza careia Boskoff face spume la gurita.

 14. Turnatorul WB says:

  Turnatoria este cea mai mare calitate a acestui bou numit Boskoff.Isi inteamna atat colegii cat si studentii sa toarne.Sa se caute bine pentru ca nu m-ar mira ca acest individ sa fi fost colaborator al securitatii.Altfel nu imi explic comportamentul lui.Se lauda cu relatiile sus puse si se crede intangibil.Domnu decan vezi ca se intoarce Epure si iti taie aripile.Iar o sa iei pozitia aia, stii tu care.

 15. prof says:

  Vom vedea in luna decembrie cand vom primi prea bine cunoscuta replica „nu sunt bani la buget” ce mail-uri va mai trimite Boskoff.
  Dar atunci poate ne scrie Skolka, decanul de la naturale, expert in „inflorituri” intr-o mini nuvela cum „in ciuda unor dovezi clare rezolvate prin tr-un algoritm matematic de catre insusi decanul Fcultatii de Matematica cum ca banii EXISTA, acestia se regasesc in realitate intr-o stare ideala, si in consecinta ei nu pot fi atinsi, vazuti. simtiti…sau primiti.”

 16. Norme preluate de pensionari says:

  Nulitatea asta imparte normele si orele la facultatea de Matematica dupa bunul plac al lui si a lui Bobe.Aduce pensionarii sa predea ore, probabil ca l-au platit bine pentru asta.Titularii de la Ovidius stau acasa, iar pensionarii predau.Cu un rector pensionar, nu ne mai mira ca si profesorii sa fie pensionari.Afara cu sluga lui Rugina, Broskovv

 17. Wladimir says:

  Domnule Rector Ruina, va aducem la cunostinta faptul ca, decanul dumneavoastra de suflet Boskoff a inceput sa dea ture pe strada lui Dan Epure zilnic.Oare de ce?oare si dansul si-a dat seama intr-un ultim ceas ca trebuie sa plecati acasa?Face ture numai prin fata portii lui Epure!

 18. RUSINE MARCA RUGINA says:

  Pe site-ul Universitatii se regasesc orarele de pe vremea lui Danut Epure.Atunci si site-ul mergea cum trebuie.Iar realizarile dansului pentru Universitate erau vizibile si au ramas vizibile si astazi.Rugina!!!Studentii vor sa se informeze!De unde?Site-ul universitatii este adesea nefunctional iar cand functioneaza nu gasim nimic.Bate vantul la rubrica orare/anunturi.

 19. Ruginel says:

  COMUNICAT:
  Pe baza memoriului de activitate (6.02.2017, http://www.univ-ovidius.ro/images/-docs/stiri/raport0602201603.pdf, redat mai jos întocmai ca în materialul original, ca fond şi formă) prin care i-am acordat Gradaţie de merit domnului prof.univ.dr. W.G..Boskoff pentru următorii 5 ani, din fondurile centralizate ale Universităţii Ovidius din Constanţa si data fiind suma de 6 milioane de euro a Universitatii Ovidius pe care o avem la dispozitie NOI, pradatorii sefi, i-am propus lui Bobel sa stabilim o invarteala, ceva, pentru a institui GRADATIE PE VIATA pentru NOI. Domnul Bobel a fost de acord si mi-a propus sa acordam prima GRADATIE PE VIATA mentorului sau, prof.univ.dr. W.G. Boskoff. Urmeaza ca si ceilalti, ai nostri, sa se bucure de bucuria bucuriei.

  MEMORIU DE ACTIVITATE
  “M-am inscris la concursul pentru obtinerea unei gradatii de merit din fondul centralizat pentru ca eu consider ca desfasor o activitate didactica, stiintifica si culturala prin care incerc sa cresc prestigiul si sa promovez adevaratele valori ale Universitatii Ovidius din Constanta in care lucrez din anul 1990.
  -In anul 1998, pe cand eram conferentiar la Universitatea Ovidius primeam Premiul Gheorghe Titeica al Academiei Romane (pentru activitatea mea stiintifica din 1996) ajungand astfel sa fac parte din grupul restrains de profesori din cadrul universitatii care au obtinut un asemenea premiu.
  – Am mai obtinut premii de la Salonul National de Carte, Editura Sigma si recunoasteri ale valorii cercetarii stiintifice din partea fundatiilor si organizatiilor neguvernamentale.
  -Printre altele, pentru Universitate, in 2009, am scris grantul care a adus Facultatii de Matematica si Informatica premiul la competitia Facultatea Anului din cadrul Galei Premiilor in Educatie.
  -Evident ca in ultimii 5 ani am lucrari stiintifice ISI si BDI publicate in strainatate si in tara si am si o carte, Discovering Geometry aflata la a doua editie, care poate fi cumparata de pe Amazon.
  -Am participat si am fost in comitetul de organizare si/sau stiintific al unor conferinte internationale care nu au fost desfasurate de Universitatea Ovidius si nici la Universitatea Ovidius. Afirmatiile sunt verificabile din lista atasata in continuare si folosind site-ul facultatii. Probabil toti colegii au astfel de activitati, articole si carti si probabil ca unii au mai multe decat mine.
  -Evident conduc lucrari de licenta, lucrari de grad, fac parte din comisii de licenta, comisii de examene si referate in cadrul programului doctoral si comisii de sustinere de luicrari de doctorat in universitati din Constanta, Iasi si Cluj.
  -Am fost membru active al Comisiei de Etica a Universitatii Ovidius in care am promovat valorile moral-etice sociale si universitare. In niciuna din cauzele analizate nu am fost influentat de cineva din conducerea universitatii sau din universitate, atmosfera de lucru din cadrul comisiei fiind una excelenta.
  -Nu in ultimul rand in ultimii trei ani universitari am studiat mult fizica, mecanica, teoria restransa a relativitatii, teoria generala a relativitatii si consecinte, mecanica cuantica clasica precum si formalismul hilbertian al acestei discipline. In urma acestor multe ore de studio am reusit sa elaborez doua lucrari stiintifice de buna calitate, “Tzitzeica equations an Tzitzeica surfaces in separable coordinate systems and the Ricci flow tensor field” si “A Rose Type Bi-metric Universe and its Physical Properties”, sa prezint colegilor mei la seminarul stiintific bazele teoriei restranse a relativitatii sis a fiu cooptat impreuna cu unul din colaboratorii mei, Mircea Crasmareanu de la Universitatea Al.I.Cuza din Iasi intr-un program complex de tip COST in care voi aprofunda teme de cercetare din domeniul cosmologiei. Mai mult, cursurile mele s-au schimbat, exemplele oferite fiind acum din domeniul fizicii, mult mai pe gustul studentilor si conforme cu idea ca matematica este si limbaj pentru stiinta.
  Dar, voi arata in continusre, desfasor activitati care contribuie la promovarea universitatii in randul unei mari masemde oameni din domeniul educatiei. Toate cele spuse aicise pot verifica pe site-ul ssmr.ro.
  -sunt din 2007 Vicepresedinte al Societatii de stiinte Matematica din Romania (SSMR). Cine este SSMR? SSMR este o organizatie profesionala infiintata in 1910 prin decret Regal in jurul organizatiei Societatea Gazeta Matematica infiintata in 1995. Societatea a aparut ca o necessitate a imbunatatirii calitatii invatamantului matematic din tara noastra. Inainte de 1948 a fost quintisenta educatiei si cercetarii matematice. Acest lucru s-a diluat mult in perioada comunista cand deciziile privind invatamantul erau luate numai de conducerea de partid si de stat. Revigorata dupa 1990, avand
  (Pag2) ????????????????????????????
  -sunt din 2007 editor al prestigiosei reviste matematice din Japonia, Tensor, revista a societatii Tensor (de fizica si geometrie), infiintata de T. Kawaguchi.
  -voi fi organizator si mediator la Olimpiada Internationala Matematica din Cluj-Romania 2018
  -am implicat UOC si am primit sprijin din partea conducerii in organizarea la Constanta la UOC intre 16-19 septembrie 2017 a primei Conferinte Matematice commune (Deutche mathematiker Vereiningung and Romanian Marhematical Society), eveniment de marca similar celui organizat cu AMS la Alba Iulia.
  -nu in ultimul rand am participat ca invitat la numeroase emisiuni tv despre problemele invatamantului la Realitatea Tv, Pro Tv, Antena 1, Litoral Tv, Tv Neptun. Dar si la emisiuni culturale unde am vorbit despre geometrii, univers, spatii Barbilian. La tv ultima aparitie a fost anul trecut cand am vorbit despre personalitatea fostului DHC al UOC, profesorul Solomon Marcus. Ultima emisiune a fost anul trecut la Romania Cultural cand am prezentat figura marelui mathematician roman Gheorghe Titeica.
  -Comportamentul meu in raport cu studentii. Incerc sa imi fac cursurile la cel mai inalt nivel. Nu vin cu foi, totul este creat in fata studentului. Incerc sa am o claritate de cristal sis a ii fac sa inteleaga ca incercam sa invatam limba in care Dumnezeu a scris lumea. Incepand cu anul 2015 am fost indrumator la seria de Matematica si MI anul I. I-am dus la planetariu, la delfinariu, la spectacole de arta actorului la Facultatea de Aret, la concerte simfonice, de opera, la muzeul de arta (unde am beneficiat de sprijinul profesorilor nostril de la Arte). Consecinta multiplelor discutii cu ei a fost ca majoritatea au ales specializare Matematica in anul II, dupa o intrerupere a specializarii in ultimii 5 ani.
  – ca Decan am tinut mult la programul de calitate si mai ales la component Evaluarea Profesorilor de catre student. Mentionez ca intotdeauna evaluarile mele au fost peste 9. Deasemenea am tinut si tin la evaluarea colegiala prin asistenta. Aceasta va fi reluata in acest an universitar. Modul meu de lucru cu colectivul este comunicarea. Aici puteti lua informatii de la oricare din colegii mei.
  -comportamentul la relocare al facultatii de Matematica si informatica, cea mai afectata a fost la nivelul superior la care se situeaza si facultatea. Prin comunicare si implicare am facut tot ce se putea face astfel incat studentii si colegii sa inteleaga dimensiunea situatiei.”
  Semnat: prof.univ.dr. W.G. Boskoff.

 20. Tatiana S. says:

  Nu stiu ce-aveti cu saracul domn profesor Boskoff. Cu fustita scurta si cu tot ce se poate „la vedere”, am avut numai de castigat de pe urma lui. Eu si alte multisoare colege bine „infipte”.

 21. Lector says:

  Un libidinos și un hapsân fara margini! Doar unul că el a fost capabil să își ia ore la CNMB și să ii predea mate lui ciuda, că altul mai bun că prof nu exista….lucrul se poate verifica foarte ușor!
  Poza de mai sus e de milioane, cu limba scoasă umblă toată ziua prin universitate, poate găsește ceva, ceva să o folosească..
  Sa nu mai zic cum împarte orele la toți necalificații și pensionarii, cadrele titulare neavând ore suficiente; să vedem cum vin cadre „noi” s câte cadre cu ceva vechime și doctorate au renunțat…
  Cel mai dizgrațios și mârșav!
  Jos cu el, demiterea!
  Sau, demisia de onoare! Dar, are??????

 22. Observator says:

  Ar muri în suc propriu daca nu ar fi INFORMATICA, ea atrage studenții și nu matematica! Ce matematică,…… cea de liceu?!?! Studenții de la matematica sunt doar câțiva, și slab pregătiți. El de ce preda ore de informatica la alte facultăți, acum niste ani?????
  Rusine, rușine și iar rușine!
  Sa spunem tot ce știm? Dar de….accidentul..de dinainte de anii ’90?

 23. Studenta master says:

  El e tătuca nostru, cel care ne instruiește sa turnam pe cei incomozi lui, dar nu îi vede pe cei care nu își fac orele, și sunt….. multi, sau destui – profesori care nu vin la ore, sau întârzie. Sau, mai zic că au conferințe, ședințe, consilii, pleacă în minivacanțe, tot felul de motive și cauze…iar noi plătim taxele!
  Se vede ușor , pentru cine vrea să vadă, câți studenți renunță de la un an la altul la aceasta „faimoasa și prestigioasa” facultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *